O Nama

Rešenja vrhunskog kvaliteta

Nalaženje trajnog rešenja je naša obaveza i krajnji cilj.

O Nama

Naša efikasnost je značajno povećana kvalitetnim izborom inženjerskog kadra. Za razliku od većine timova koji samo pružaju usluge održavanja, Herrans Engineering Team je posvećen istraživanju, razvoju i procesu stalnog poboljšanja.

Naš tim konstantno ulaže napore na nalaženju novih rešenja, u cilju poboljšana performansi recikliranja. Njihova stručnost nam pomaže da ubrzamo razvoj, dizajniramo vrhunska rešenja i uvodimo novu opremu brže nego što je inače moguće, što omogućava da Herran Innovations bude lider na tržištu.

Industrijski propisi o postrojenjima za reciklažu materijala konstantno nas usmeravaju da težimo ka boljim rešenjima, što kao krajnji rezultat dovodi do efikasnih fabrika, visokokvalitetnih krajnjih proizvoda i kontrolisanih troškova za sve zainteresovane. Naš cilj je da inoviramo, sarađujemo i povećamo vrednost.

1. Maksimizirajte oporavak

Maksimalno iskoristite ulazni otpad za proces reciklaže.

2. Kvalitet

Osigurajte najbolji kvaltet recikliranog otpada za potrebe krajnjih korisnika.

3. Optimizujte efikasnost
Nastojimo da pomognemo našim klijentima, da postignu nultu reciklažu na deponijama kroz poboljšanje postojećih procesa i razvoj nove tehnologije, za ekstrakciju dodatnog materijala.

Kvalitet je na prvom mestu! Vodimo računa o svakom detalju tokom proizvodnje čak i najmanjeg proizvoda. Naš fokus je 100% na potrebama i zadovoljstvu klijenata.

Inovativna Rešenja

Neprevaziđen kvalitet

U nas se uvek možete pouzdati. U svakom trenutku imamo savršeno rešenje za sve vaše potrebe.

Potrebna Vam je pomoć u vezi lakših industrijskih rešenja? Mi smo stručnjaci!

Scroll to Top